czwartek, 1 września 2011

~



Owsianka z serkiem wiejskim, siemieniem lnianym, prażonymi pestkami słonecznika, bananem i wiórkami kokosowymi.
Porridge with cottage cheese, linseed, roasted sunflower seeds, banana and desiccated coconut.

8 komentarzy:

  1. Dużo wiórków! ;3 Na pewno dała kopa przed rozpoczęciem roku szkolnego ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetna owsianka, bardzo energetyzująca.
    Co do mieszanki keksowej, odpisałam na blogu. ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pyszny śniadaniowy klasyk, uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam aromat prażonych ziaren. Spróbuj też podprażyć wiórki kokosowe jest jeszcze lepsze :) Pyszna owsianka.

    OdpowiedzUsuń
  5. o tak :D poranne owsianki są najlepsze :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Moje ulubione dodatki do owsianki - banan i wiórki, muszę niedługo taka zrobić. Doskonałe śniadanie :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Duża owsianka na dzień pełen wrażeń;)jak się domyślam,pysznie.

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...