niedziela, 6 listopada 2011

~



Pełnoziarniste korzenne scones serkiem wiejskim i jabłkiem prażonym z przyprawami (cynamon, kardamon i imbir).
Wholemeal scones (like gingerbread) with cottage cheese and apple roasted with spices (cinnamon, cardamon and ginger).

11 komentarzy:

  1. Dawno nie robiłam scones. Są pyszne, a z cynamonowym wnętrzem z pewnością tworzą doskonałe śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. ALe jesienna wersja scones, bardzo mi się podoba :) Robiłam tylko takie klasyczne, więc ciekawa jestem pełnoziarnistych :)

    OdpowiedzUsuń
  3. smaki skojarzyły mi się ze świętami <3

    OdpowiedzUsuń
  4. @ Siaśka: tak, przepis dodam po południu :).

    OdpowiedzUsuń
  5. od samego patrzenia się zakochałam! czekam na przepis, zrobię sobie dokładnie takie w następny weekend :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Idealne śniadanie na leniwą niedzielę. :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Scones, kocham te bułeczki! <3 Dawno już ich nie jadłam, dzięki za przypomnienie o nich.

    OdpowiedzUsuń
  8. Jak cynamonowo i jesiennie:)

    OdpowiedzUsuń
  9. to śniadanie wygląda... OBŁĘDNIE !

    OdpowiedzUsuń

Zostaw ślad po sobie, będzie mi bardzo miło. :)
Anonimowych użytkowników proszę jednak o podpisywanie się.
Uprzedzam też, że komentarze są moderowane, a te obraźliwe nie będą akceptowane.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...